• FPS-Games.BG : ЧЗВ на FPS-Games.BG

ЧЗВ на FPS-Games.BG

Съдържание

Въпроси за Входа и Регистрацията - Начало


Защо не мога да вляза?

А регистрирахте ли се? Сериозно, трябва да се регистрирате, за да влезете. Да не би да сте били изгонени от форумите (ще видите съобщение, ако това е така)? В този случай би трябвало да се свържете с администраторите и да разберете какви са причините. Ако сте се регистрирали, не сте изгонени и все пак не можете да влезете, проверете дали въвеждате правилно името и паролата си. Обикновено това е проблема; ако във вашия случай не е, свържете се с администраторите за повече информация.


Защо трябва да се регистрирам?

Може и да не се наложи. От администраторите на форумите зависи дали е необходимо да се регистрирате, за да пускате мнения. При всички положения, обаче, регистрацията ще ви даде достъп до специални функции, недостъпни за гостите. Някои от тези функции са личен аватар, лични съобщения, участие в потребителски групи и други. Регистрацията отнема само няколко минути и е препоръчително да се регистрирате.


Защо излизам автоматично?

Сайта пази вашия статус Влязъл само за кратко, след като активността ви престане (напр. затворите страницата). Хубаво е ако влизате от интернет клуб, кафене, библиотека и прочие публични места, да излезнете от профила си, преди да си тръгнете от общественото място, тъй като е възможно други хора да влязат на сайта с вашия потребителски акаунт.


Забравих си паролата!

Без паника! Не е възможно да получите старата си парола, но за сметка на това ще ви бъде сменена с нова. За да получите новата си парола по мейл, кликнете Забравих си паролата! . След това просто следвайте инструкциите и ще получите нова парола за нула време!


Добре, регистрирах се, но не мога да вляза!

Първо проверете дали сте въвели правилно името и паролата си. Ако те са правилни, тогава едно от следните две неща може би се е случило. Ако е включена COPPA-поддръжката и вие сте кликнали на Съгласен съм със тези условия и възрастта ми е под 13 години при регистрацията тогава трябва да следвате инструкциите, които са ви изпратени. Ако това не е вашия случай, сигурно вашия потребител трябва да се активира. Сайта може да бъде настроен така, че да се налага всички нови регистрации да бъдат активирани или лично от потребителя, или от администраторите. След като сте се регистрирали, ще ви бъде предоставена информация дали е необходима активация на потребителя, и къде и как да го активирате. В случай, че активацията е задължителна, би трябвало да сте получили мейл с инструкции. Ако не сте, сигурни ли сте, че сте въвели правилен мейл адрес? Една от основните причини, поради които се използва активация е да се намали риска от потребители, злоупотребяващи с сайта ни. Ако сте сигурен, че имейл адреса ви е правилен, най-добре потърсете съдействие от администраторите.


Регистрирах се преди известно време, но сега не мога да вляза?!

Възможно е вашият акаунт да е бил деактивиран или изтрит от администратор по някаква причина. Освен това, много Сайтове и форуми периодично премахват потребителите, които не са имали активност дълго време, за да се намали размера на базата данни. Ако случаят е такъв, опитайте да се регистрирате отново и да бъдете по-активни в сайта и форума.


Какво е COPPA?

COPPA или (Child Online Privacy and Protection Act of 1998) е закон в Щатите, изискващ от сайтовете, които събират информация от хора под 13 години, родителско съгласие.


Защо не мога да се регистрирам?

Възможно е администратора на форума/Сайта да е баннал вашия IP адрес или името с което се опитвате да се регистрирате е вече заето/забранено. Собственика може да е спрял временно регистрацията на потребители, за повече информация се свържете с администратора (support@fps-games.bg).

Потребителски настройки - Начало


Как да си променя настройките в профила си?

Всички ваши настройки (ако сте регистриран) се съхраняват в база данни.
За да ги промените, кликнете на връзката Контролен панел (по принцип се намира от лявата страна на страниците, като кликнете на "Потребителско Меню", но това зависи от темата която сте избрали).
Това ще ви позволи да промените настройките си.


Родния ми език го няма в списъка!

Най-вероятните причини за това са: Администраторът(Собственикът) не е инсталирал файловете с вашия език, или никой не е превел сайта/форума на вашия език.
Попитайте Администратор/ите(Собственик/ците) дали има наличен файл с вашия език, който да инсталират, а ако няма и вие имате желание, можете да създадете такъв.
Повече информация за FPS-Games.BG v 1.0  можете да научите, като ни пишете на имейл до support@fps-games.bg.


Родния ми Град го няма в списъка!

Най-вероятните причини за това са: администраторът не е инсталирал такъв модул. Попитайте администраторите дали има наличен модул, който да инсталират, а ако няма моля направете запитване на support@fps-games.bg.


Как да поставя изображение под името ми? (Аватар)

При разглеждане и/или публикуване на теми във форума и сайта, под името ви могат да стоят 2 картинки(изображения). Първата е вашият аватар(снимка), а втората е вашият ранг.
От Aдминистратор/ите(Собственик/ците) на сайта/форума зависи дали ползването на Аватари е разрешено, и ако е, ви се предоставя директен път до директорията със аватари(снимки), които може да използвате също и как да използвате Аватарите(снимките), в случай, че няма такива на сайта или са забранени за използване, може да добавяте собствен аватар(снимка) с външен линк от Контролен панел в полето което е приспособено за тази цел!
Ако не можете да използвате Аватар, то това е желанието на администраторите.
Можете да ги попитате за причините, но ви гарантираме, че има сериозни такива!


Как да си променя ранга?

По принцип не можете директно да промените ранга си (който се показва под името ви в темите и в профила ви). В повечето Сайтове/форуми ранговете се използват за да се отличат специални потребители, например модератори, администратори и т.н.. Моля не злоупотребявайте с форумите, като пускате излишни мнения, само за да повишите ранга си. Лесното е за модераторите и администраторите да ви изтрият ненужните мнения и да ви върнат обратно в началото, а още по-лесно е да ви изгонят.
Единствените 2(два) ранг-а който можете да получите сами, са VIP i SMS АДМИН.
VIP - можете да го получите когато размените 500 от натрупаните ви Точки за ранг-а, който е валиден 30 дни.
SMS Админ - можете да получите този ранг , когато съберете достатъчно точки и ги обмените(обърнете) в кредити ,или директно закупите кредити от СМС Услуги-те ни и вземете права в един от сървърите ни, вашият ранг е валиден 30 календарни дни, както и админ правата в сървъра, който сте посочили.


Когато кликна на ЛС (лично съобщение) на някой потребител, сайта/форума иска да вляза?!

Само регистрирани потребители могат да изпращат ЛС (лично съобщение) на други потребители чрез вградената ЛС (лично съобщение) форма (ако администраторите са позволили това, разбира се). Това се прави с цел да се предпазят регистрираните от злоупотреба от страна на анонимни потребители.


Как мога да променя името (потребителското име)

Има два варианта, първият е от страницата Мойте точки, като използвате вашите точки, за смяна на потребителско име.
Вторият начин е да се свържете с администратора на сайта, чрез контактната форма на страницата Връзка с нас и/или ни пишете на имейл support@fps-games.bg, като приложите нужните в Условия за ползване данни, за да ви бъде сменено името.


Как мога да си изтрия потребителският ми акаунт

Можете да го направите сами, като използвате този линк.
В полето Потребител: в някои случаи е възможно автоматично да бъдат попълнени вашите данни, за потребителското ви име, които са запазени от вашият браузър, ако полето е празно попълвате вашето потребителско име, с това което сте се регистрирали в сайта/форума на FPS-Games.BG
В полето Парола: в някои случаи е възможно тя да бъде попълнена автоматично заради настроиките на вашият браузър, ако полето е празно попълвате вашата парола, с която влизате в потребителският ви профил и сайта/форума на FPS-Games.BG, след което натискате бутона Изтрий.
ВАЖНО: С натискане на бутона Изтрий вашият потребителски акаунт ще бъде заличен(изтрит) от сайта незабавно и наобратимо!


Защо моят IP адрес се показва в профила ми?

Само вие Администратор/ите(Собственик/ците) на FPS-Games.BG и модераторите на сайта можете да видите вашия IP адрес и имейл.
Другите потребители не виждат тази информация.


Ниво на поверителност !!!

В вашият Контролен панел има опция Ниво на поверителност
Когато е "нормална" другите потребители ще виждат всичко, без вашето ИП(IP Адрес) и имейл.
Когато е "Висока" ще виждат следната информация от вашият профил
/pic/privacy.png

Точкова и кредит система - Начало


Как мога да спечеля точки?

Всичко ще ви стане ясно като посетите този линк


Закакво мога да използвам мойте точки

10 Кредита
Вие можете да обмените 25 от натрупаните точки за 10 кредита .

20 Кредита
Вие можете да обмените 50 от натрупаните точки за 20 кредита .

40 Кредита
Вие можете да обмените 90 от натрупаните точки за 40 кредита .

80 Кредита
Вие можете да обмените 160 от натрупаните точки за 80 кредита .

100 Кредита
Вие можете да обмените 210 от натрупаните точки за 100 кредита .
210 / 20


150 Кредита
Вие можете да обмените 210 от натрупаните точки за 100 кредита .

200 Кредита
Вие можете да обмените 420 от натрупаните точки за 200 кредита .

3 покани
Вие можете да обмените 20 от натрупаните точки за 3 покани .

Смени/Добави титла
Вие можете да обмените 200 от натрупаните точки за Смяна или добавяне на титла в сайта

Ранг V.I.P
Вие можете да обмените 500 от натрупаните точки за ранг V.I.P
Който е валиден 30 дена.


Смяна на потребителско име
Вие можете да обмените 500 от натрупаните точки за да си смените потребителското име .

След време ще има промени за това редовно посещавайте Моите точки !!!


Как да подаря точки на друг потребител?

Отваряте профила на потребителя на които искате да дадете точки и под аватара има четири картинки, 10,25,50,100 това са точки който можете да му подарите стига да ги имате налични


Как да си добавя кредит

Много е лесно, просто посетете този линк SMS Кредит, където може да разберете, за начините и как се добавят кредити във вашият потребителски акаунт.

СМС Услуги - ЧЗВ - Начало


Не получавам обратен SMS с код. Какво да направя?

Единственият вариянт, при който е възможно да не получите обратен SMS е ако текстът или номерът, който сте въвели е неправилен.
Ако сте сигурни, че въвеждата правилно текста (обикновенно GSM) и номера, то тогава се свържете с наш Администратор за отстраняване на проблема.


Услугата, която поръчах не е активирана. Каква е причината?

Възможните причина са няколко:

- Неизправност в системата (в най-добрия случай потребителите ще бъдат предупредени).
- Неправилна заявка. Съветваме ви да опитате пак и внимателно да попълвате нужните полета.
- Нарушение на изискванията за определени услуги.
- Умишлено съботиране на функциите на системата. Следователно достъпът до услугите ви е отнет.


Ако горе споменатите причини не отговарят на проблема ви, бихте могли да се свържете с Администратор, за повече информация и помощ.


Защо услугата ми е прекратена?

Най-възможната причина за прекратяване на дадена услуга е нарушенията на изискванията за използване.
Чести такива случай са:

За SMS Админ - Неправилно използване на дадените ви от FPS-Games.BG права.
За SMS Реклама - Наличие на забранен материал в сайта или банера. (Порнографски сцени, сцени на насилие, етническа дискриминация и други.)
За SMS VIP - Опити за представяне на VIP потребител като Сървър Администратор чрез Админ чат команди.

Всички останали услуги биха могли да бъдат прекратени при изтекъл срок на услугата.


Не мога да подам заявка за услуга. Какво да направя?

Чести причина за некоректна заявка на услуга са:
Неправилно попълване на полетата.
Полета с попълнена информация различна от тази, която се изисква.
Опит за маниполиране на системата, съответо ще ви бъде ограничен достъпа до услугите.
Неправилен SMS код.

В случай, че попълвате всичко правилно, без опити за манипулация и други, се свържете с Администратор за отстраняване на проблема.


Искам да прекратя услугата си. Възжмоно ли е?

Прекратяването на всяка една услуга е възможно.
Трябва да се свържете с Администратор и да предоставите данните искащи се от самия него. (Често това са SMS кодове и последните 3-4 цифри от GSM номера, от който е изпратен SMS-a.)

В никакъв случай представител на FPS-Games.BG няма да иска да предоставите парола за каквото и да е! Моля бъдете предпазливи.


Закупих си права във сървърите, но немога да влезна във игра защо?

В случай че сте закупили права във нашите сървъри, за да можете да влезнете във игра, трябва да отворите конзолата със бутонът на вашата клавиатура ~ копчето обикновенно се намира под Esc бутона на различните клавиатури, във нея пишете setinfo _pw "тук вашата парола" и натискате ентер.
Пример: setinfo _pw 123456 където 123456 е вашата парола, която сте въвели, при закупуването на вашата услуга.


Въпросът ми не фигурира в горепосочените.

Щом сте попаднали на тази страница вероятно имате въпрос към нас, който не фигурира в останалите ЧЗВ или просто разглеждате.
Ако е първият случай тогава трябва да се свържете с представител на FPS-Games.BG (Собственик/Администратор) и да зададете своя въпрос.
След това търпеливо да изчакате за точен, ясен и изчерпателен отговор, на вашия проблем.

Въпроси за създаването на нова тема или писане в тема - Начало


Как да създам тема във форума?

Лесно, кликнете на съответния бутон на страницата на някой форум или тема. Задължително е да имате регистрация в сайта/форума, за да пуснете тема. Какво ви е разрешено да правите във даден форум е показано в горната част на страницата на даден форум или тема (под формата на "нова тема" "Заключена", Не Можете да променяте съобщенията си и т.н.)


Как да променя или изтрия мнение?

Освен ако не сте администратор или модератор, можете да променяте или изтривате само собствените си мнения. Можете да промените съобщението си като кликнете на бутона Промяна за съответното мнение. Ако някой вече е отговорил на мнението ви, в дъното на мнението ви ще се появи кратък текст, който индикира колко пъти и кога за последно сте променили мнението си.


Как да добавя подпис към съобщенията си

За да добавите подпис(описание) към съобщение в форума, и когато ви се преглежда профила от друг потребител, първо трябва да си направите такъв.
Това става във вашия Контролен панел.
След като си направите подпис(описание), ще се вижда, в форума и профила ви.


Защо не мога да вляза в даден форум?

Някои форуми могат да бъдат конфигурирани да позволяват достъп само на определени потребители или групи.
За да ги видите, разгледате, пишете и т.н. в тези форуми, ще се нуждаете от специален достъп, който може да ви бъде даден само от модераторите и администраторите.
Препоръчваме да се свържете с тях на support@fps-games.bg или страницата Екип.


Защо получих предупреждение?

Във всеки сайт/форум има различни правила.
Възможно е да сте получили предупреждение, защото сте нарушили някое от правилата.
Решението се взема от администратор или модератор.
Свържете се с Администратор, ако ви е нужна повече информация, защо сте бил предупреден.

Форматиране и видове теми - Начало


Какво е BBCode?

BBCode е специална имплементация на HTML.
Дали можете да ползвате BBCode във вашите съобщения или не, се определя от администраторите.
BBCode прилича много на HTML, използват се тагове, които са затворени в квадратни скоби (ето така: [таг]), а не в < и >.
За повече информация, вижте специалното упътване за BBCode тук.


Мога ли да ползвам HTML?

Това също се определя от администраторите, които имат пълен контрол над функцията (например могат да позволят само определени HTML тагове).
Ако HTML е разрешен, най-вероятно ще откриете, че само определени тагове работят.
Това е предпазна мярка, целяща да предотвари злоупотребата с някои тагове, които могат да развалят външния вид на сайта/форума, или да причинят други проблеми.


Мога ли да прилагам картинки към съобщенията си?

Да, можете.
В момента обаче сайта/форума не позволява ъплоуд на картинките ви на сървъра.
Затова трябва да сте качили картинката някъде, преди да можете да я приложите към съобщението ви (например http://www.some-unknown-place.net/my-picture.gif).
Не можете да прилагате картинки, намиращи се на вашия компютър (освен ако е публично достъпен сървър!), или намиращи се зад някакъв защитен механизъм, като например мейлбоксове на hotmail или yahoo, сайтове, защитени с парола и т.н.
За да приложите картинка, използвайте съответния BBCode таг [img] за да работи правилно вашия BBCode таг.


Какво е ГЛОБАЛНО СЪОБЩЕНИЕ?

Виж долу "Какво е Съобщение", глобалното съобщение е абсолютно същото нещо, само че се появява във всички страници на сайта/форума.


Какво е Съобщение?

СЪОБЩЕНИЯТА съдържат важна информация и непременно трябва да ги четете възможно най-скоро! СЪОБЩЕНИЯТ се показват най-горе на всяка страница на сайта/форума, в който са пуснати. Кой има права да пуска СЪОБЩЕНИЯ се определя от администраторите.


Какво е Важна Тема?

Важна тема е, когато темата бъде маркирана като важна от администратор/модератор на сайта/форума.
Обикновено също включват важна информация, така че е добре да четете и тях, когато е възможно.
Както при СЪОБЩЕНИЯТА, администраторите решават кой има право да пуска Важни Теми за определен форум.


Какво е Заключена тема?

Темите могат да бъдат заключвани от модераторите или администраторите.
Не можете да отговаряте на заключени теми.
Има много причини, поради които дадена тема може да бъде заключена.

Потребителски нива (рангове/роли) - Начало


Какво е Собственик?

Собственик/ци са хората с най-големи права и контрол във сайта/форума/дискорд и всяка социална мрежа, в която имат официално част към профил/акаунт/група и т.н. под името FPS-Games.BG.
Те контролират всички функции и настройки на сайта/форума/дискорд/групи и акаунти свързани със името FPS-Games.BG, което включва задаване на права, изгонване на потребители, създаване на потребителски групи(роли/рангове) и модератори, и т.н..


Какво е Администратор?

Администратор/ите са хората с малко по малки права от @Собственик/ците.
Те контролират почти всички функции и настройки на сайта/форума, което включва задаване на права, изгонване на потребители, създаване на  модератори, и т.н..


Какво е Модератор?

Модераторите са потребители (или групи/роли такива), чиято работа е да наглеждат сайта/форума/дискорд и всяка социална мрежа, в която им е даден такъв ранг/роля ежедневно.
Те имат правата да променят или изтриват мнения(в сайта), както и да заключват, отключват, местят и разделят теми във форума, който модерират.
Като цяло, модераторите се избират, за да предотврятяват пускането на обиден и незаконен материал, както и излизането от темата (или пускането на мнения, които нямат връзка с дискусията), следят действията на потребителите (дали не злоупотребяват с правилата и точковата система в сайта, като качват безразборни файлове, само за да трупат точки, и т.н.).


Какво означава линка “Екип”?

В тази страница ще намерите информация за Eкипа, на сайта/форума, каква е тяхната роля, и също така, какви са техните отговорности в сайта/форума на FPS-Games.BG.


Какво е VIP?

Виповете са потребители (или групи/роли такива), които имат малко повече привилегии от останалите потребители.
За сега тези привилегии са:
1.При качване на файлове в сайта точките им се удвояват ( от 3 стават 6 )
2.Ако са спечелили в томболата(в сайта), точките им се удвояват ( от 15 стават 30 )

Лични съобщения - Начало


Не мога да изпращам лични съобщения!

Има пет потенциални причини за това:
1. Не сте регистриран или не сте влязъл(логнат) в сайта/форума.
2. Администраторите са забранили личните съобщения за всички.
3. Администраторите са забранили личните съобщения само за вас.
4. Потребителят към когото искате да изпратите ЛС ви е блокирал.
5. Потребителят към когото искате да изпратите ЛС е променил настройките за лични съобщения в профила си.


Получавам нежелани лични съобщения!

Прегледайте опциите в Контролен панел и променете по ваше желание опцията: "Разрешаване на ЛС от"

Приятели и Врагове - Начало


Списък приятели и врагове

Вие можете да използвате този списък за да организирате потребителите във сайта/форума.
Потребители добавени в "Мой приятели" листа ще бъдат показвани в Вашият профил, и меню "Мой приятели"  за бърз достъп до техния статус и евентуално за изпращане на лични съобщения.
Ако добавите потребител към списъка с враговете, вие няма да получавате лични съобщения от тях


Как мога да добавям/изтривам потребители от моя списък с приятели/врагове?

За сега начина е един, чрез профила на потребителя, който желаете, и цъкнете на (Добави в приятели), и/или (Добави в врагове).

Цветова легенда - Начало


Собственик/ци

Цвят на потребителското име: Собственик/ци
Ранг картинка: /pic/rang/1.png
Ранг картинка в чата: /pic/pic/info/A.png


Администратор/и

Цвят на потребителското име: Администратор/и
Ранг картинка: /pic/rang/1.png
Ранг картинка в чата: /pic/pic/info/admin.png


Модератор/и

Цвят на потребителското име: Модератор/и
Ранг картинка: /pic/rang/2.png
Ранг картинка в чата: /pic/pic/info/moderatorS.png


V.I.P

Цвят на потребителското име: V.I.P
Ранг картинка: /pic/rang/3.png
Ранг картинка в чата: /pic/pic/info/vip_icon.png


CS Админ/и (Сървър админ)

Цвят на потребителското име: CS Админ/и (Сървър админ)
Ранг картинка: /pic/rang/5.png
Ранг картинка в чата: /pic/pic/info/8.png


Lady

Цвят на потребителското име: Lady
Ранг картинка: /pic/rang/7.png
Ранг картинка в чата: /pic/pic/info/heart.gif


SMS Админ/и

Цвят на потребителското име: SMS Админ/и
Ранг картинка: /pic/rang/6.png
Ранг картинка в чата: /pic/pic/info/6.png


Потребител/и

Цвят на потребителското име: Потребител/и
Ранг картинка: /pic/rang/4.png
Ранг картинка в чата: /pic/pic/info/user.png


Баннати Потребители

Цвят на потребителското име: Баннати Потребители
Ранг картинка: /pic/rang/7-1.png
Ранг картинка малка: /pic/pic/info/skull.png


Тест Админ

Цвят на потребителското име: Тест Админ/и
Ранг картинка: /pic/rang/8.png
Ранг картинка в чата: /pic/pic/info/server admin.png

FPS-Games Мониторинг - Начало


Кои игри се поддържат

Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Half-Life
Half-Life 2 DeathMatch
Counter-Strike 1.6
Counter-Strike Source
Counter-Strike Condition Zero
Counter-Strike Global Offensive
San Andreas Multiplayer
Minecraft
Battlefield Bad Company 2
Battlefield 2
Day of Defeat
Day of Defeat Source
Garry's Mod
Left For Death
Call Of Duty 2
Call Of Duty 4
Doom 3
F.E.A.R.
Medal of Honor: Allied Assault
Quake 3
Quake 4Как да добавя сървъра си в мониторинга

1. Трябва да имате регистрация в сайта.
2. Когато вашата регистрация  е активна, от "Потребителско Меню" избирате "Добави сървър".
3. Имайте в предвид, че сървъри който са с Slowhack ще бъдат изтрити !!!Как да заявя собственост

1. За да потвърдите собсвеност на сървър, сменете името му на fps-games.bg (в козолата на сървъра напишете hostname "fps-games.bg" без кавичките)
Преди да заявите собсвеност провете дали името на сървъра е обновено/сменено на fps-games.bg и тогава заявете собсвеност

2. След като сте готови с това, просто влизате в мониторинга, намирате сървъра и кликвате на  "Заяви собственост"


Как да добавя сървъра си в BOOST листа

1. Прочете от Тук , как да спечелите точки за BOOST.
2. Когато имате събраният нужният брой точки, от Потребителското Меню ->"Моите точки" си купувате "Вземи Boost за една седмица"
3. След като сте го закупили намирате желаният сървър който искате да е в BOOST листа , и от меню "Добави този сървър в Boost листа"  го добавяте за 1 седмица


Кои игри могат да се възползват от услугата BOOST

Всички който са с GoldSrc engine ( HL, CS 1.6, HL2, CSGO, DOD, DODs ), също така може и Quake 3


За какъв период е валиден BOOST-а

за сега е само една седмица, предвижда се да има промяна и да може да се избира от 1 седмица до 1 месец

FPS-Games v 1.0 - Начало


Кой е написал FPS-Games.bg?

Този сайт е написан и поддържан от FPS-Gam3r и PaTaTyu


Към кой да се обърна, ако намеря нелегални материали на този форум?

Вие трябва да се обърнете към Администратор(Собственик/ците) на този сайт/форум.
Ако не можете да намерите Администратора, свържете се с Модераторите на форума и питайте към кой да се обърнете.
Ако все още не знаете какво да правите, свържете се със собственика на домейн името (използвайте whois записите), също така можете да изпратите имейл на support@fps-games.bg.


 •  Приятелски Банери Скрий


 •  CS Global Offensive

 •  Приятели Скрий

 •  Списък с членовете Скрий
 • Последно регистриран: Malara1
  Кой е на линия: Няма потребители през последните 10 минути.
  Общо на линия:
  Админи: 0
  Потребители: 0
  Гости: 7
  Общо на линия: 7

 •  Сървъри Скрий