Начало » Apex Legends » Apex Legends става на 2 години
Apex Legends става на 2 години
Потребителят е извън линияPaTaTyu
Тема: Apex Legends става на 2 години » 11.02.2021г. в 00:37:54ч. #0
 • Контакти: KpuTuk#4751 Изпрати лично съобщение до "PaTaTyu"
Apex Legends, след няколко дни, празнува втората си годишнина.  От 9-ти февруари до 23-ти февруари може да се насладите на limited-time евента "Anniversary Collection".

Докато той се състои, играчите ще стартират нормалните игри с Mozambique, White Shotgun Bolt, HCOG Classic Scope, White Evo Shield, White Helmet, White Backpack, White Knockdown Shield, две Syringes, два Shield Cells, както и един пълнител за помпа. Общо взето във всеки мач ще намирате само син, лилав и златен loot.

Специално за евента, Respawn са направили лимитирани вариации в червено и златно на 24 любими легендарни скина, които ще са с 50% намаление и могат да се вземат за 900 apex coin-a или 1200 crafting material-a. Ако вземете всички 24 нови скинове, то ще получите 150 Heirloom Shards и така ще можете да си вземете, който си искате heirloom.

Ако нямате необходимите ресурси, не ви се дават или нищо не ви харесва - не се безпокойте, защото студиото е помислило и за това. Докато трае събитието, чрез игра и изпълнението на няколко задачи, ще можете да получите 10 нормални кутии, 2 евент кутии, стат тракове за Бангалор, чармове и др.


Последна промяна от PaTaTyu на 11.02.2021, 00:40:17 pm, променена общо 2 път/и
Signature from » PaTaTyu «

 •  Приятелски Банери Скрий


 •  CS Global Offensive

 •  Приятели Скрий

 •  Списък с членовете Скрий
 • Последно регистриран: Niku
  Кой е на линия: Няма потребители през последните 10 минути.
  Общо на линия:
  Админи: 0
  Потребители: 0
  Гости: 5
  Общо на линия: 5